Skip to main content

Financiële
ondersteuning

Ik bied ondersteuning, precies daar waar het nodig is. Ook in uitzonderlijke gevallen.

Jij wilt je niet druk hoeven maken over de financiën. Zeker niet wanneer er zich een (tijdelijke) wijziging in de situatie voordoet. Ik bied een gepaste oplossing.

De brede term financiële ondersteuning

  • Interim ondersteuning als jouw onderneming nog niet groot genoeg is voor een financieel directeur of manager maar jij wel behoefte hebt aan die rol op parttime basis.
  • Het voorbereiden van de balansdossiers voor jouw controlerend accountant. Een goed voorbereid dossier bespaart jou extra kosten zoals meerwerk maar ook veel tijd en energie om de missende zaken op het laatste moment bij elkaar te krijgen. Hierdoor kan jouw accountant een efficiënte en effectieve controle draaien.
  • Het verzorgen van de rapportages van de jaarrekeningen en publicatiestukken bij jouw grote groep ondernemingen. Hierdoor hebben de collega’s van de afdeling administratie/ controlling tijd voor belangrijke zaken in jullie onderneming en wordt een standaard proces, via een rapportagetool, ontzorgt. Tevens zorgen wij samen dat de jaarrekeningen voldoen aan wet- en regelgeving.

Daar blijft het niet alleen bij

  • Interim ondersteuning als tijdelijke (parttime) ondersteuning bij groei van uw onderneming en het inwerken van een nieuwe collega.
  • Interim ondersteuning als (tijdelijk/parttime) interim financieel manager/-directeur tijdens (zwangerschaps-)verlof van één van uw medewerksters.

Interesse in een van deze soorten ondersteuning of vragen wat dit precies voor jou kan betekenen?

Vrijblijvend koffie drinken