Waarom heb ik dit niet zelf bedacht?

Het is simpel, super effectief en het levert geld op. Ik had er nog niet van gehoord, toen ik startte als als ondernemer. Maar na de twee keer in 1 week de vraag kreeg “”Werk jij ook met Profit First?”, werd ik nieuwsgierig en heb ik het boek gekocht, in 1 ruk uitgelezen en ik was gelijk verkocht. “Waarom heb ik dat niet zelf bedacht?”, dacht ik bij mezelf nadat ik het had gelezen.

Het is in de basis zo simpel en super effectief. En ik hou van overzicht en van geld apart zetten voor leuke dingen, voor een buffer, voor de toekomst, etc.

Ik ben het dus direct in mijn eigen nieuw gestarte onderneming gaan toepassen. Het heeft ervoor gezorgd dat ik heel bewust onderneem, en al vanaf het begin met een faire beloning en zonder stress over geld.

• Ik weet welke en of ik investeringen kan doen.
• Ik weet wanneer ik in actie moet komen.
• Ik weet wanneer ik op koers lig om mijn doelstellingen te bereiken.
• Ik heb altijd genoeg geld opzij gezet voor een buffer, voor de belastingdienst, etc.

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het geeft mij rust, inzicht en ieder kwartaal een bedrag om iets leuks te doen, iets met mijn gezin en/of iets voor mijzelf.

Mis jij op dit moment duidelijkheid en inzicht in je financiën? Of een makkelijke manier om je geldstromen te sturen? Tijdens mijn workshop/masterclass laat ik je zien hoe ik de Profit First methode heb geïntegreerd in mijn jaartraject “Financieel inzicht & Solide Groei”. Een workshop waarin we met elkaar al aan de slag gaan en die jou gelijk inzicht geeft in waar je staat, wat jouw doelen zijn, hoe je die concreet maakt naar financiële doelstellingen en hoe je simpel stuurt op jouw financiën. De volgende workshops staan gepland op 30 augustus om 16:00 uur en 24 september om 10.00 uur. Deze zijn onderdeel van mijn zomeractie.

Interesse?
Stuur mij een bericht en dat stuur ik je een uitnodiging voor de komende masterclass van jouw keuze. Of stuur mij een bericht zodat we een afspraak kunnen inplannen voor een persoonlijk gesprek waarin ik jou kan vertellen hoe ook jij op een simpele manier kan sturen op jouw geld, richting jouw doelen!